A nap idézete

A nap idézete - Quote of the day
"Az időhiány valójában a fontossági sorrend hiánya."
"Lack of time is actually lack of priorities."
- Timothy Ferris

2016. január 5., kedd

Rólunk írták! II.



Mindig örülünk, ha pozitív visszajelzésekről számolhatunk be. Kezdődjön az új év egy kedves véleménnyel, melyet a Nanotrove osztott meg közösségi oldalán:

"Szeretem az organisereket, de eddig nem volt alkalmam használni őket a magánéletemben, de ezen most változtatok, mivel teljesen beleszerettem a personal méretű Cover Story English Bloom Filofaxba!

Beletelt egy kis időbe míg ráakadtam, hol is lehet ilyet kapni, és nem is volt túl olcsó a szállítási költség miatt, de a myfilofax.hu-n megtaláltam! Rendkívül jó visszajelzéseket kaptam, minden kérdésemet 24 órán belül megválaszolták, még hétvégén is!

Alig várom, hogy mindenfélével személyre szabjam a belsejét. Egyfajta pihenésképpen fog szolgálni ha túl nagy a stressz az irodában."

http://nanotrove.tumblr.com/post/136107959282/filofax-hype

A Filofax Cover Story Bloom-hoz kellemes használatot kívánunk :)

A Brit Iparművészeti Főiskola tanulói körében meghirdetett tervezőverseny győztes remekművei, a Cover Story Filofaxok megtekinthetők itt:

http://www.myfilofax.hu/termekek/filofax/filofaxok/cover-story

About Us - II.

We are always happy to be able to recount positive costumer experiences. Let the new year begin with another one of these, read about Nanotrove's pleasant purchase here:

http://nanotrove.tumblr.com/post/136107959282/filofax-hype

The Filofax Cover Story winning cover patterns from the Filofax Graduate Design Competition can be seen here:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése